/Wat vraag je cadeau deze kerst?

Wat vraag je cadeau deze kerst?

Dat is elk jaar weer een lastig onderwerp. Uiteraard zijn er altijd wel dingen te bedenken die je goed kunt gebruiken, maar de kerst is toch een bijzondere feestdag. Dan wil je ook wel iets bijzonders cadeau krijgen. Je moet dus op onderzoek uit. Gelukkig hebben wij al een shop gevonden die een hele reeks bijzondere cadeau artikelen op de plank heeft liggen waar je waarschijnlijk nog nooit aan gedacht hebt. En dat is nu juist zo leuk! De shop waarover we het hier hebben is Kadogalerie uit Haarlem. Bij hun winkel en webshop kun je online en offline terecht. We bespreken kort een paar leuke items uit het assortiment.

Tips voor een uniek kerstcadeau man

Lees je boeken? Dan staan er vast een paar op de plank of in de kast. Leuk om dan te vragen zijn de grappige boekensteunen zoals Boekensteun Psycho of Boekensteun James Bond.

Maak je liever een legpuzzel of speel je graag een spel? Met een apart assortiment puzzels en hele leuke spelletjes, die je niet bij de Intertoys kunt bestellen,  maak je al snel een bijzondere keus.

Brildragend? Dan moet je gewoon een brillenhouder hebben. Wat is een brillenhouder? Een brillenhouder is een klein artikel, vaak vormgegeven als een neus, mannetje of sculptuur, waar je je bril op kunt zetten zodat deze niet beschadigd of kwijt raakt. Een musthave als je het mij vraagt, en voor twee tientjes heb je er al eentje staan. Naast genoemde artikelen zijn er nog veel meer artikelen die als kerstcadeau man heel bijzonder zijn. Kijk eens op de website en vul je verlanglijst daar in.

Kerstcadeautjes voor elk wat wils

Veel kerstcadeautjes zijn voor mannen en vrouwen erg leuk. Afsluitend dus een paar tips die ook geschikt zijn als je een stel een leuk kerstcadeautje wilt geven. Nieuw zijn de Vinyl klokken die vervaardigd zijn uit gerecyclede langspeelplaten. Deze nieuwe klokken geven het begrip recycling een nieuwe wending. Oude platen worden tot nieuwe platen verwerkt, maar dan met een uurwerk en een leuk thema. De Vinyl klokken kun je bij Kadogalerie bekijken en in de winkel of via de website bestellen. Verder vallen daar ook het enorme assortiment schootkussens op. Deze zijn voor man en vrouw, van jong tot oud altijd handig en leuk om te krijgen.