/Wat zijn de meest bijzondere vergaderlocaties?

Wat zijn de meest bijzondere vergaderlocaties?

Vergaderingen worden vaak als tijdrovend gezien, waarbij ander werk zich opstapelt.  Toch is vergaderen op zijn tijd zeker ook effectief, zinvol en soms erg nodig. Complexe vraagstukken vragen om een creatieve aanpak. Hierin leveren omgeving en sfeer een grote positieve bijdrage aan de productiviteit en effectiviteit van een vergadering. De beste ideeën komen tot stand op de meest bijzondere vergaderlocaties. Benieuwd naar de kenmerken van een bijzondere vergaderlocatie? Lees dan hier verder.

Omringd door een landgoed

Bij een bijzondere vergaderlocatie hoor je de vogels fluiten, een kabbelend beekje, de wind in de bomen of de stilte van de rust. Een locatie omgeven door de natuur is perfect voor een brainstorm, teamsessie of vergadering in de buitenlucht. Of haal na een intensieve vergadering een frisse neus met een wandeling door het park.

Culinaire verrassingen

Culinair genieten voor – tijdens – na de vergadering. In Brabant is het bourgondisch genieten en serveren ze het beste van het Brabantse pure land. Een maaltijd of een pauze snack is een culinaire beleving. Denk bijvoorbeeld aan een lunchbuffet, walking diner, bbq, finger food of foodtrucks. Laat de chefs van een locatie u culinair verassen.

Unieke activiteiten

Wilt u de dag leuk afsluiten en een boost geven aan de teamspirit? Breidt de vergadering uit met verschillende teambuilding activiteiten, zoals: golfclinics, schapendrijven, varen of schermen. Kies voor een bijzondere vergaderlocatie waar dit mogelijk is op de locatie.

Brabantse gastvrijheid

Bijzondere vergaderlocaties zorgen ervoor dat het verblijf voor alle gasten als bijzonder, prettig en wordt ervaren. Kies een locatie waar het hele team meedenkend, gastvrij, flexibel en proactief is.

Duurzaam

De aandacht voor de gast gaat gepaard met een duurzame bedrijfsvoering. Bijzondere vergaderlocaties hebben oog voor het milieu en voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Check of de locatie een Green Key of IACC Green certificaat heeft. Een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties.

Overnachten in stijl

Organiseert u een meerdaagse vergadering? Kies voor een locatie waarbij de vergaderzalen, de faciliteiten en de hotelkamers inpandig zijn. Deelnemers hoeven zich niet te verplaatsen van de vergaderlocatie naar een nabij gelegen hotel. Check of de locatie beschikt over sport- en wellness faciliteiten, zoals een zwembad, fitnessruimte, squashbaan, restaurant en bar. Overnachten en ontspannen in stijl en vol energie door naar de volgende vergaderdag.

Kies dus voor een bijzondere vergaderlocatie die aanzet tot nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie.