/Welke basics trek ik aan voor een meeting?

Welke basics trek ik aan voor een meeting?

Werk je bij een bedrijf waar er een informele sfeer heerst en een casual business outfit vereist is? In dit geval is het belangrijk dat je de juiste basics kiest om jou outfit tot een succes te maken. Je wilt immers niet dat er al op je wordt neergekeken wordt wanneer je een meeting met een klant in gaat. Voordat je overgaat in de aankoop van basics is het belangrijk dat je eerst rond gaat kijken op je werk. Wat dragen andere collega’s tijdens een meeting? Dragen ze een chique pak? Dan zijn basics niet the way to go.

Polo

Ben je een man en wil je een professionele uitstraling hebben? Ga dan voor een superdy polo voor heren. Superdry polo’s staan professioneel maar geven toch ook een casual look. Het geeft de perfecte combinatie van informaliteit en een verzorgde uitstraling. Door een polo te zorgen zul je ervoor zorgen dat er al snel een band ontstaat tussen jou en je klant, de formaliteit valt namelijk in grote mate weg en je stelt je makkelijker op. Ben je nog op zoek naar een superdry polo? Neem dan een kijkje op Orange Icons.

 

Witte blouse

Wil je toch iets netter voor de dag komen? Ga dan voor een basic witte blouse. Witte blousen zorgen ervoor dat je er meer verzorgd en professioneel uit ziet, niet geheel onbelangrijk bij een meeting. Let er hierbij wel op dat je de blouse netjes strijkt van tevoren. Een ongestreken blouse komt namelijk heel erg slordig en onprofessioneel over.

Shirt

Weet je zeker dat je klant gewend is aan de informele sfeer binnen je bedrijf en kun je gewoon een shirt dragen? Zorg er dan voor dat je een shirt draagt zonder rare prints erop. Hiernaast is de kleur ook belangrijk. Wil je nog redelijkerwijs professioneel overkomen, ga dan voor een zwart, grijs of wit shirt.

Zwarte broek

De broek, niet geheel onbelangrijk bij een meeting. Veel mensen overzien altijd hoe groot de invloed van een broek kan zijn op je uitstraling. Wil je voor de veilige optie gaan? Dan raad ik je aan om een basic zwarte broek te dragen. Zwart is een neutrale kleur en zorgt ervoor dat je er professioneel en verzorgt uit ziet.