/Inspiratie voor een bedrijfsfeest

Inspiratie voor een bedrijfsfeest

Een team- of bedrijfsuitje is dé manier om de sfeer binnen je bedrijf een grote boost te geven. Echter is lastig om altijd maar weer met een creatief idee te komen. Iets wat nog niet eerder is gedaan. Om je een beetje de goede richting in te helpen hebben we ter inspiratie een aantal ideeën opgesomd in dit blog artikel.

1.   Door de grachten van een stad varen

Er zijn verschillende steden in Nederland die kanalen hebben lopen door de hele stad. Denk bijvoorbeeld aan Utrecht, Den Bosch, Zwolle en Amsterdam. Hoewel dit vroeger ooit is aangelegd vanuit functionele redenen, geeft het in de huidige tijd vooral sfeer en vermaak. Het leuke aan deze kanalen is dat er vaak meerdere routes zijn om te bevaren. Dit is hartstikke leuk om te doen als personeelsuitje. Zo zie je de hele stad op een héél andere manier. Daarbij kom je ook op plekken die je misschien nog niet eerder hebt gezien. Een leuke aanvulling is om hier dan een borreltje aan toe te voegen. Zo heb je een origineel bedrijfsuitje wat zeker wordt gewaardeerd.

2.   Bowlen

Je kunt ook kiezen om met het bedrijf te gaan bowlen. Hoewel bowlen misschien wat minder origineel is dan varen door een gracht, zullen medewerkers dit zeker waarderen. Het leuke aan bowlen met het bedrijf is dat er een competitief element in zit. Je ziet vaak dat collega’s dan écht gaan voor de winst. Vul dit nog aan met borrelhapjes en een biertje, en het personeelsuitje is compleet!

3.   Een grote barbecue

Ook erg leuk om te doen met je personeel is een grote barbecue organiseren. Warm weer met lekker eten en drinken zorgen ervoor dat dit een geslaagde dag wordt. Je kunt er voor kiezen om de barbecue volledig zelf te organiseren, dit bespaard je geld. Ook kun je kiezen om je barbecue te laten organiseren door een barbecuebedrijf, dit is vaak een goed aangekleed met kwalitatief goed vlees. Tot slot is het ook erg leuk hier een Ola vriezer van IJsExpress bij te doen. Dan kan iedereen na de barbecue afsluiten met een ijsje.

4.   Escape room

Escape rooms worden steeds populairder. Dit zou ook een goed idee kunnen zijn om te doen met je personeel. Het is naast een leuke uitdaging ook erg goed voor teambuilding. Je moet namelijk écht samen werken om te ontsnappen uit de escape room. Hierbij worden iedereens kwaliteiten getest.