/De verwarmde jas die je warm houdt in de winter.

De verwarmde jas die je warm houdt in de winter.

Tijdens de winterperiode is het erg fijn als je je bovenlichaam goed warm kan houden tijdens jouw activiteit of eventueel werk. Zeker wanneer je een echte koukleum bent is het fijn dat je je zelf goed warm kan houden en je niet belemmerd wordt. Deze verwarmde jas is dan ideaal voor jou en zorgt ervoor dat jij lekker warm gehouden wordt tijdens de koude winterperiode. Lees hieronder meer over de verwarmde jas.

Verwarmde jas

De verwarmde winterjas werkt op powerbanks. Deze powerbanks sluit je aan in de verwarmde jas waardoor de verwarmingselementen aan kunnen. De verwarmingselementen zitten op tactische plekken waardoor je op de beste plekken lekker verwarmd wordt. Ook heeft de jas drie verschillende warmtestanden namelijk, Low, Medium en High. Deze worden aangegeven door de kleur die op het knopje tevoorschijn komt. Er zitten één of twee knoppen op de jas. Dit komt doordat er een verschil is of je een Dual Heating of een Single Heating neemt. Bij de Dual Heating heb je dus meer verwarmingselementen. 

Momenten van gebruik 

De jas kan je tijdens verschillende momenten gebruiken. Denk aan tijdens je werk, je staat in een koud gebied of buiten tijdens de koude winterperiode. Hierbij kan je de verwarmde jas goed gebruiken. Deze jas kan je ook zeker gebruiken wanneer je op wintersportvakantie gaat. Dus voor tijdens het skiën, snowboarden of andere activiteiten die jij op je wintersport doet. Denk aan een wandel- of fietstocht. De verwarmde jas kan zeker gebruikt worden voor als je simpelweg alleen even de hond gaat uitlaten of je hebt het erg koud tijdens de boodschappen doen. 

Powerbanks 

Zoals hierboven werd gezegd werkt deze jas op powerbanks. De jas kan hiermee wel tot tien uur lang mee gaan. Wel verschilt dit op welke warmtestand je de jas zet. Wanneer je de verwarmde jas veel op de warmste stand zet zal de powerbank ook sneller leeg zijn. Dit komt omdat de jas dan veel meer stroom nodig heeft. een handige tip om te doen is: jezelf goed opwarmen op de warmste stand en dit onderhouden met warmtestand medium of low. De verwarmde jas heeft een goede isolatielaag, hierdoor zal de warmte goed bij je blijven en daarom kan je het op deze manier doen. Je kan ook altijd een extra powerbank meenemen. Als de eerste leeg is kan je de andere aansluiten. Zekere voor het onzekere. 

Conclusie De verwarmde jas is een heerlijke jas met verwarmingselementen die je tijdens de koude winterperiode lekker warm kan houden. Door de goede isolatielaag blijft de warmte goed bij je. Of je nou aan het werk bent, misschien ga je wel lekker op wintersport of simpelweg de hond uitlaten. Ook kan  je jas zeer goed met andere activiteiten. Denk aan een wandeling door het bos of een fietstocht. Wanneer je echt koukleum bent kan je voor meer warmte kleding op de website bij Comfort-Producten kijken. Zo zorg je ervoor dat je geen kou lijdt in de koude winterperiode.