/Autoliefhebber? Het laatste nieuws over auto’s

Autoliefhebber? Het laatste nieuws over auto’s

Beste mannen, wil jij altijd alles over auto’s weten? Kijk jij reikhalzend uit naar het nieuwe Autoweek Magazine en kijk jij op YouTube en TikTok alleen maar filmpjes over auto’s? Bij Mannenwijzer vinden we auto’s net als jij geweldig. Van de geschiedenis van automobielen tot tips over auto-onderhoud, er is niets leukers dan lezen (en voor ons schrijven) over auto’s! In dit artikel vertellen we je echter niet over de Delorean uit 1980 en laten we ook hoe je een trekhaak moet plaatsen even achterwege. In plaats daarvan vertellen we je over drie nieuwe auto’s die we in 2023 op de markt verwachten (en hebben zien verschijnen).

De BMW M2

Wil jij in 4,1 seconden van nul naar honderd kilometer per uur optrekken? Dan kun je feestvieren nu de BMW M2 op de markt is uitgebracht. De drieliter zescilinder levert 460 pk en een koppel van 550 Nm. De topsnelheid van de auto is 250 kilometer per uur, maar kan met het optionele M Driver’s Pack worden verhoogd naar 285 kilometer per uur.

De Toyota Prius

Jaren geleden zette Akio Toyoda zijn hakken in het zand en verklaarde hij dat er geen saaie Toyota-auto’s meer op de markt zouden komen. Toch vonden sommige autoliefhebbers de welbekende Prius tot nu toe niet zo heel bijzonder. De nieuwe plug-in hybrid die deze zomer in showrooms te vinden zal zijn, is dat absoluut wel. Toyota belooft de meest efficiënte Prius ooit met wel 223 pk.

De Dacia Jogger E-Tech Hybrid

De Dacia Jogger is bijna vijf meter lang, een letterlijke gigant dus. De auto is als enige in zijn segment beschikbaar als zevenzitter en heeft daarbij ook nog eens een prachtig design. Tot nu toe ontbrak een geëlektrificeerde Dacia Jogger, maar daar is in 2023 verandering in gekomen. De nieuwe Jogger is leverbaar met de hybride-aandrijving uit de Renault Clio: dit zijn twee elektromotoren en een 1,6-liter benzinemotor. De auto heeft een systeemvermogen van 140 pk. 

Hoe houd je je nieuwe auto mooi?

Ga jij een van deze coole nieuwe auto’s kopen of heb je net een auto gekocht? Dan wil je die natuurlijk zo lang mogelijk mooi en veilig houden. Daarom is het belangrijk om regelmatig onderhoud aan je auto te laten uitvoeren. Bij een specialistische garage van Carteam kun je terecht voor een grote beurt, de vervanging van onderdelen of voor de apk van je auto. Je betaalt nooit te veel en weet altijd zeker dat je auto als nieuw werkt. Wanneer ga jij langs bij een Carteam-garage?