/Geld verdienen door het inleveren van oude metalen:

Geld verdienen door het inleveren van oude metalen:

Wist je dat je geld kunt verdienen door oud metaal in te leveren? Onder oude metalen vallen vele soorten metaal zoals oud:

·         IJzer,

·     Koper,

·         Messing,

·         Lood,

·         Aluminium,

·         Roest Vrij Staal (RVS)

Alle voorwerpen die van metaal zijn gemaakt kunnen worden ingeleverd bij, of kan worden opgehaald door, kh-metals. Wanneer je veel oude metalen (schroot) hebt kun je gebruik maken van de (bijna altijd) gratis containerservice van het bedrijf. Zowel particulieren, zakelijke klanten als zzp’ers kunnen oude metalen brengen en laten ophalen. Wil je meer dan 250 kilo oude metalen inleveren dan is het verstandig om vooraf contact op te nemen omdat ze daarvoor een speciale prijs kunnen bieden. Wanneer je contact opneemt voor het plaatsen van een container, dan kan deze binnen 24 uur worden geplaatst in heel Nederland. Ook in België, Duitsland en Frankrijk is container plaatsing mogelijk

24-uurs containerservice door heel Nederland:

Ook voor oud ijzer kun je dus gebruik maken van de containerservice van kh-metals. Er zijn containers beschikbaar tussen de 1 en 40 kubieke meter en palletboxen voor kleinere hoeveelheden oud ijzer of duurdere metalen zoals koper, aluminium of messing. Wanneer je gebruik maakt van de 24-uurs containerservice hoef je maar te bellen of te e-mailen en binnen 24 uur wordt de bestelde container op het bedrijfsterrein, de bouwplaats of bij je thuis geplaatst. Is de oud ijzer container vol of heb je deze niet langer nodig? Dan kun je bellen of mailen en wordt deze binnen 24 uur weer opgehaald. Een geijkte weegbrug tot 50 ton en een analyseapparaat voor een nauwkeurige meting van de legering van het ijzer, zorgen ervoor dat je altijd het juiste bedrag voor je oud ijzer ontvangt.

Kleinere hoeveelheden oud ijzer:

Heb je kleinere hoeveelheden oud ijzer, dan kun je deze afgeven bij kh-metals. Ze wegen de hoeveelheid oud ijzer waar je bij bent en betalen het bedrag dat het waard is op de dag van brengen. Je kunt dit bedrag direct uit de geldautomaat ophalen of laten overmaken naar je bankrekening. Wil je weten of het brengen van oud ijzer zin heeft? Dan kun je er foto’s van maken en deze via WhatsApp doorsturen aan kh-metals. Ze bekijken deze foto’s nauwkeurig en laten je direct weten of het zin heeft om de metalen te brengen en wat de opbrengst (waarschijnlijk) zal zijn. Je kunt kh-metals ook altijd om advies vragen.