/Het effect van bedrijfsuitjes met overnachting

Het effect van bedrijfsuitjes met overnachting

Bedrijfsuitjes zijn niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Het is een fijne manier om collega’s beter te leren kennen en om samen plezier te hebben. Er zijn talloze mogelijkheden voor bijzondere bedrijfsuitjes, zelfs bedrijfsuitjes met overnachting. In deze blog vertellen we je wat het effect is van bedrijfsuitjes met overnachting.

Bedrijfsuitjes met overnachting

Meerdaagse bedrijfsuitjes met overnachting zijn een bijzondere manier om successen te vieren of om de teambuilding te verbeteren. Samen met collega’s, partner of relaties stap je uit de dagelijkse sleur en je bevindt je samen in een andere omgeving. Door dit met elkaar te ervaren, bouw je een andere band op. Edgeplore organiseert wel heel bijzondere bedrijfsuitjes met overnachting: van samen bergen beklimmen in Slovenië tot samen kamperen in de Biesbosch. Met de nadruk op samen: want de band versterken tussen werknemers is vaak één van de belangrijkste redenen om een bedrijfsuitje te organiseren.

zijn een bijzondere manier om successen te vieren of om de teambuilding te verbeteren. Samen met collega’s, partner of relaties stap je uit de dagelijkse sleur en je bevindt je samen in een andere omgeving. Door dit met elkaar te ervaren, bouw je een andere band op. Edgeplore organiseert wel heel bijzondere bedrijfsuitjes met overnachting: van samen bergen beklimmen in Slovenië tot samen kamperen in de Biesbosch. Met de nadruk op samen: want de band versterken tussen werknemers is vaak één van de belangrijkste redenen om een bedrijfsuitje te organiseren.

Trajecten en thema’s bij Edgeplore

Edgeplore biedt een divers aanbod aan bedrijfsuitjes met overnachting. Binnen- of buitenland? De focus op mentale en fysieke fitheid of op de natuur? Een gedragsexpert mee die de karakters van collega’s analyseert? Het kan allemaal. Bij Edgeplore kies je een bestemming, een thema en een traject. Deze kun je aanvullen met een specialist die mee op reis gaat, wat de reis extra waardevol maakt. Om een goed beeld te krijgen van alle werknemers én om doelen te behalen, is een meerdaags bedrijfsuitje ideaal. Wanneer je meerdere dagen met elkaar op pad bent, heb je meer tijd om een blijvend effect te kunnen realiseren. Weg uit de dagelijkse omgeving en samen bouwen aan gezamenlijke doelen: met een meerdaags bedrijfsuitje met overnachting kun je net dat stapje extra zetten.

Een bedrijfsuitje met overnachting is dus aan te raden als je niet alleen medewerkers wilt bedanken, maar ook samen doelen wilt behalen. Bij Edgeplore denken we graag met je mee welke bestemming, thema en traject het beste bij jullie bedrijf en doelstellingen past. Enthousiast geworden over bedrijfsuitjes met overnachting? Op de website van Edgeplore vind je meer informatie en je kunt meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Veel plezier!