/Refurbished iPad? Zeker doen!

Refurbished iPad? Zeker doen!

Thuis op de bank, onderweg in de trein, in je stoel op de camping of tijdens een vergadering: een iPad komt eigenlijk altijd goed van pas. Voor alles waar een smartphone-scherm te klein is maar een laptop onhandig is, is een iPad goed geschikt. De tabletmarkt krimpt maar iPads van Apple blijven maar populairder worden. Dat is door de enorm lange levensduur en software-ondersteuning natuurlijk niet voor niets. Ze zijn vaak wel wat duur, maar wist je dat je met een refurbished iPad bij www.forza-refurbished.nl een betaalbaar en betrouwbaar alternatief in huis haalt?

Honderd procent technisch functioneel

Een refurbished iPad van Forza is op tientallen technische punten gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en gereinigd. Omdat de iPad het Keurmerk Refurbished-label bevat, is het honderd procent technisch functioneel en even betrouwbaar als een nieuwe variant. Er zit zelfs 2 jaar garantie en een gratis nieuwe oplader bij. En het is nog een stuk voordeliger dan nieuw ook! Je haalt dus dezelfde Apple-kwaliteit in huis voor een betaalbare prijs. Onnodig te veel betalen komt dan ook niet voor in het boekje van Forza.

Oude én nieuwe modellen verkrijgbaar

Wie denkt dat alleen oude modellen verkrijgbaar zijn heeft het mis. Vaak verschijnen iPads al 1 a 1,5 jaar na de introductiedatum in het refurbished-assortiment. Je hebt dus een ruime keuze uit nieuwe tablets vol technische snufjes en oude, voordelige tablets voor basisgebruik. Zo is de iPad 2020 enorm recent, maar bij Forza is het een goedkope refurbished iPad 2020. Al voor minder dan €420 haal je deze tablet in huis met een grote opslagcapaciteit van 128GB. Wil je nóg voordeliger uit zijn? Dan kun je de twee jaar oudere refurbished iPad 2018 kopen.

Wat is het verschil?

Beide iPads vallen in de iPad-basisserie. Bij deze serie gebruikt Apple niet de duurste materialen en nieuwste technieken. Hierdoor blijft de tablet betaalbaar en voor een grote groep toegankelijk. De iPad 2018 is de eerste iPad in deze serie die je met Apple Pencil kunt gebruiken. Zo kun je schrijven, tekenen, annoteren en schetsen op het scherm met een pen. Handig voor werk en studie! De twee jaar jongere iPad 2020 is een slagje groter en kun je ook met een toetsenbord (Smart Keyboard) gebruiken. Zo maak je van deze tablet een mini-laptop waarmee je tekstbestanden snel verwerkt. Ook is de tablet wat sneller, waardoor je er beter games mee kunt spelen. Je betaalt er uiteraard wel meer voor, dus bedenk wat je met de tablet wilt doen voordat je deze aanschaft.

Bekijk het hele assortiment

Naar de iPad-basisserie zijn er nog drie series: Pro, Mini en Air. Elke serie richt zich op een ander type gebruiker. Van elke serie vind je meerdere iPads in de webshop. Neem een kijkje, kom erachter wat bij jou past en bestel eenvoudig online. Zondag t/m vrijdag voor 22:30 uur besteld = morgen bezorgd met 2 jaar garantie en gratis laadaccessoires.