/Truckers op sokken opgelet

Truckers op sokken opgelet

In je legendarische truck rijden? Dat doe je alleen met je vette chauffeurs-klompen op de treeplank. Jouw massieve wagen moet schoon blijven, dus rijd je liever op sokken. De klompen van Truckjunkie kun je uittrappen! In dit artikel lees je wat de klompen van Truckjunkie zo tof maken en waarom je al je truck gadgets moet aanschaffen bij truckjunkie.nl.

De voordelen van Truckjunkie

Truckjunkie heeft een dikke verzameling accessoires voor de echte truck lover. Van gordijnen, gear, gadgets en verlichting tot koffiezetters speciaal voor jouw stoere truck. Maar wat maakt Truckjunkie nou zo geweldig?

  • Origineel en uitgebreid assortiment (Limited Edition Truckjunkie Gear);
  • Snelle levering;
  • Geweldige ervaring bij afhalen (gratis foto met het Truckjunkie logo);
  • Veertien dagen bedenktijd;
  • Betaalopties voor binnen- en buitenland.

Op klompen de hort op

39% van de Nederlandse truckers rijden louter op sokken. En de andere truckers dan? Ook als je je klompen niet per se uit doet, vind je bij Truckjunkie megavette klompen van bijvoorbeeld het merk TRÆSKO. Bekijk eens dé Deense veiligheidsklomp met flex-zool, veiligheidsneus en voorgevormde binnenzool. Die is niet alleen comfortabel, maar ook hartstikke bruut. Jij gaat in stijl de hort op.

Waarom Truckjunkie?Truckjunkie is dé online webshop voor de truck-liefhebber. Op de website vind je alle truck accessoires die je nodig hebt bij het stylen van je truck. Of je nu in een Scania, Volvo, DAF of ander merk vrachtwagen rijdt, met de accessoires van Truckjunkie kun jij giga shinen. Brullend de weg op met je grommende bak? Truckjunkie shares your passion!