/Welke middelen kun je gebruiken om je libido te verhogen?

Welke middelen kun je gebruiken om je libido te verhogen?

Naarmate je ouder wordt, kan het moeilijker worden om hetzelfde seksuele uithoudingsvermogen te behouden als vroeger. Dit heeft impact op je seksueel verlangen en je zelfvertrouwen in de slaapkamer. Een gezonde seksuele functie en libido zijn echt nodig voor een bevredigend seksleven als je ouder wordt. Het kan wat uitdagender zijn om het vuur brandend te houden naarmate je ouder wordt, maar dat betekent niet dat je beste dagen voorbij zijn. Met de juiste keuzes in je leven en de juiste supplementen van Vaud voor de seksuele gezondheid van mannen, ben je nog lang niet op je einde. Maar welke middelen verhogen nu eigenlijk je libido? Wij hebben er hier een aantal op een rijtje gezet!

Zwarte gember extract

Zwarte gember extract wordt al lang onderzocht vanwege zijn positieve effecten op de seksuele gezondheid van mannen. Het helpt de bloedvaten te ontspannen en zorgt zo voor een betere bloedtoevoer naar de penis, en zoals wij mannen allemaal weten is dat nodig is voor een goede seksuele respons. Een dagelijkse inname van ongeveer 100 mg zwarte gember extract gedurende 30 dagen kan de libido verhogen man door de erectiele functie te verbeteren en zelfs andere voordelen te bieden voor de seksuele gezondheid bij mannen.

Pycnogenol®

Pycnogenol kan ook om sneller opgewonden te raken door de bloedstroom en de gezondheid van bloedvaten te verbeteren. Dit middeltje ondersteunt namelijk de productie van een enzym dat stikstofmonoxide produceert. Dit proces ontspant de bloedvaten, waardoor er meer bloed naar de penis kan stromen en mannen een erectie kunnen krijgen. Je kunt Pycnogenol® als op zichzelf staand supplement innemen of als onderdeel van een formule

L-arginine

L-arginine is een aminozuur dat helpt bij het maken van eiwitten in ons lichaam. Ook dit middeltje ondersteunt de productie van stikstofmonoxide, wat belangrijk is voor een goede bloedstroom, ook naar de penis (zoals ook te zien is bij de vorige middeltjes). Als je L-arginine combineert met Pycnogenolen en icarin in een supplement voor seksuele gezondheid, kan het helpen om je libido te verhogen.

Icariin

Icariin is een stof die wordt gewonnen uit het geile geitenkruid (toepasselijke naam), een plant die bekend staat om zijn lustopwekkende effecten bij zowel mannen als vrouwen. Ze denken dat icariin bepaalde eigenschappen heeft die testosteron nabootsen en sommige studies suggereren dat het de aanmaak van stikstofmonoxide kan bevorderen. Dit maakt het een waardevolle stof voor de seksuele gezondheid. Kamp jij momenteel met een laag libido? Kies dan, naast een gezonde levensstijl, voor supplementen met bovenstaande ingrediënten. Succes!