/Abonnement services waarvan je niet wist dat ze bestonden

Abonnement services waarvan je niet wist dat ze bestonden

Vroeger abonneerde men zich alleen op bepaalde producten, zoals de krant. Maar tegenwoordig kun je je abonneren op alle denkbare producten en diensten. Ook op een aantal producten waarvan mensen 10 jaar geleden niet hadden kunnen bedenken dat je er een abonnement op kon nemen. Hieronder vindt u een aantal producten waarvan u niet wist dat u er een abonnement op kon nemen, maar dat toch erg handig is.

Printerinkt abonnement

Naast de aanschaf van een printer zelf, is al het papier en de inkt een redelijke kostenpost. Gelukkig is er tegenwoordig een abonnement voor printerinkt. Het werkt als volgt. Voor een vast bedrag per maand kunt u een vast aantal pagina’s printen. De printer bestelt zelf nieuwe inktpatronen als de inkt op is. Het voordeel hiervan is dat je nooit zonder inkt komt te zitten. Je hoeft er niet aan te denken om printerinkt te bestellen of naar een winkel te gaan om het te halen. Dit zorgt voor een stukje gemak. Het print abonnement is niet alleen voordelig voor grootverbruikers, maar ook voor mensen die af en toe printen. Voor slechts één euro per maand wordt alles bij u thuisbezorgd. Zowel de inktpatronen als de verzending ervan zijn bij de prijs inbegrepen. Omdat het zo veel goedkoper is en gemak brengt, is er eigenlijk geen reden om geen afdruk abonnement te nemen. Tenzij u natuurlijk geen printer heeft! Lees meer over HP Instant Ink om te zien wat het precies voor u kan doen.

Onderbroeken

Iedereen kent het wel je onderbroeken beginnen op te raken maar je bent te lui of je vergeet nieuwe onderbroeken te kopen. Hierdoor ben je verplicht die oude kapotte onderbroek maar 2 dagen te dragen. Met een onderbroeken abonnement kan dit worden voorkomen. Met zo’n abonnement krijg je elke maand 1 nieuwe onderbroek toegestuurd, zodat je nooit zonder mooie onderbroeken komt te zitten.

Scheermesjes

Net zoals met inktpatronen en onderbroeken wil je niet zonder mesjes te komen zitten. Niks is erger dan je moeten scheren met een bot mesje omdat je geen nieuwe scheermesjes thuis hebt liggen. Met een scheermes abonnement is dit probleem verleden tijd. Elke maand krijg je dan nieuwe scherpe mesjes aan de deur bezorgd.