/De beste gadget om mee te relaxen
De beste gadget om mee te relaxen

De beste gadget om mee te relaxen

Na een lange dag werken wil je gewoon lekker ergens neerploffen en ontspannen. Dit kun je doen op de bak of op een lekkere loungestoel. Voor de tv of met een spelletje. Maar er is een nog betere manier om te ontspannen: met een massagezetel. Er zijn een hoop opties voor massagestoelen. Daarom geven we je graag een paar goeie opties, om de keuze stres te beperken. Hier zijn onze favoriete van The Art of Relax.

De ‘Relax’ stoel

Dit is het meest ‘basic’ model van The Art of Relax, maar dat maakt hem niet minder fantastisch. De stoel heeft geen ligfunctie, maar hierdoor neemt deze wel de minste ruimte in van alle opties. Met drie automatische massageprogramma’s en twee massagetechnieken geeft deze stoel heerlijke ontspannende massages. Met kneden en kloppen lijkt het net of je een professionele massage krijgt. De massages duren standaard 15 minuten, maar dit kun je natuurlijk zo vaak herhalen als je wil. Dat is een van de vele voordelen van het hebben van een eigen massagestoel. Je kunt zelf kiezen wanneer en hoelang je gemasseerd wordt. Deze fijne massagezetel staat voor minder dan 1000 euro elke dag voor je klaar in jouw huis.

De ‘Business’ stoel

Met een luxere massagestoel kun je niet alleen kiezen wanneer en hoelang je gemasseerd wordt, je hebt ook volledige keuze over hoe je gemasseerd wordt. Met deze luxe stoel heb je dubbel zoveel automatische massageprogramma’s. Daarnaast kent deze stoel vijf verschillende massagetechnieken, heeft deze rug verwarming en 28 extra airbags voor extra comfort. Deze stoel kan ook in een ligpositie wat de ervaring helemaal afmaakt. Deze persoonlijke professionele masseur heb je voor minder dan 2000 euro, 24 uur per dag voor je klaar staan.

De voordelen

Een massagestoel zorgt niet alleen voor een heerlijk ontspanmomentje, het is ook goed voor je gezondheid. Een goede massage gaat spierstijfheid en verkramping tegen en kan je van een hoop stres afhelpen. Stres kan enorm slecht zijn voor het lichaam. Er zijn dus meer dan genoeg redenen om een massagestoel voor thuis te overwegen.