/De beste PlayStation tip ooit!
De beste Playstation tip ooit!

De beste PlayStation tip ooit!

PlayStation bezitters opgelet! Vandaag heb ik de allerbeste PlayStation tip ooit voor je. Een Playstation Now abonnement! Dit is praktisch de Netflix voor PlayStation. Een streamingdienst voor games. Voor minder dan tien euro per maand heb je toegang tot een bibliotheek vol met de leukste games. Zo kun je voor een klein bedrag per maand enorm veel leuke games spelen. Ik deel graag een paar aanraders die nú te streamen zijn via PlayStation Now.

Broforce

Broforce is een van mijn favoriete games. In principe is het een simpel spel. Het is het chaotische en gewelddadige broertje van de klassieke Mario games. Net als Mario Bros is het een side scrolling platform spel. Maar in Broforce speel je met verschillende bro’s en moet je vijandig terrein vrijmaken van vijanden. Dit spel is zeer geschikt om samen met vrienden te spelen. Hoe meer zielen hoe meer chaos!

Stranded deep

Dit spel is voor de Expeditie Robinson fans onder ons. In dit spel moet je namelijk overleven op een onbewoond eiland. Verzamel hout voor een kampvuurtje, ga vissen voor je avondeten en drink uit kokosnoten om gehydrateerd te blijven. Maar niet te veel want van meer dan drie kokosnoten krijg je op z’n zachtst gezegd wat buikpijn. Door dingen te maken worden je ‘craft skills’ steeds beter en kun je een steeds beter kamp bouwen. Naast de gevaren van uithongering en uitdroging moet je ook oppassen voor wilde dieren, vergiftiging en als je verkeerd uit een palmboom springt breek je zo een been. Een ontspannend en stressvol spel.

Marvel’s Avengers

Belichaam je favoriete Marvel superheld en red de wereld! Het verhaal begint waar tiener en Avengers mega fan Kamala Kahn en vernietigend geheim vindt op de servers van AIM. Om hen te stoppen moet je de Avengers bij elkaar brengen en leer je al hun unieke krachten kennen. Vlieg rond als Iron man en hulk SMASH je vijand kapot!