/De garage om uw BMW of Mini naar toe te brengen

De garage om uw BMW of Mini naar toe te brengen

Is het weer tijd voor uw APK keuring en bent u woonachtig in de regio Almere? Garage Roos is dé specialist voor BMW en Mini’s en is de garage in Almere. Het team van Garage Roos is gespecialiseerd in BMW’s en Mini’s en zorgen ervoor dat uw auto weer helemaal in orde wordt gemaakt. Zij staan garant voor de hoge kwaliteit aan service die zij aanbieden.

U kunt bij Garage Roos terecht voor diverse diensten zoals APK keuring, bandenservice, airco-onderhoud, software tuning en de inbouw van accessoires. De monteurs kunnen gebruik maken van de moderne werkplaats die zij tot hun beschikking hebben, met de nieuwste en modernste gereedschappen maken zij uw auto weer helemaal rijklaar. Mocht een reparatie of onderhoudsbeurt wat langer duren, dan kunt gebruik maken van een vervangende auto, elektrische scooter of gratis fiets. Voor een korte onderhoudsbeurt kunt u wachten met een heerlijke kop koffie van verse bonen of muntthee.

U kunt niet alleen terecht voor de onderhoud van uw auto bij Garage Roos, maar zij hebben ook een mooi aanbod aan BMW en Mini occasions, wat een uitstekend alternatief is voor de dealer. Hier kunt u dus terecht voor een goede tweedehands auto tegen een scherpe prijs. Hierdoor kunt u toch nog genieten van de comfort van een BMW of Mini, maar betaald u niet zoveel als voor een gloednieuwe auto. Zij nodigen u graag uit voor een proefrit in Almere. Wanneer u graag een proefrit wilt maken, is het aan te raden om van te voren even te bellen. Hierdoor zetten zij vast de auto klaar. Het team van Garage Roos staat garant voor hoge kwaliteit. Zij zijn pas tevreden wanneer u ook tevreden bent. Hierdoor zijn ze ondertussen uitgegroeid als een bekende naam in de regio van Almere.