/iPhone 11 alles wat je erover wilt weten!

iPhone 11 alles wat je erover wilt weten!

De Iphone 11 heeft ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone XR (2018) een grote verbetering ondergaan, zeker als je kijkt naar de camera. Wanneer je een goed toestel zoekt met een dubbele camera dan voldoet de iPhone 11 uitstekend. Ook al zijn er inmiddels meerdere opvolgers, de iPhone 11 zit nog steeds in het assortiment bij Apple, ook al omdat het een zeer geliefd toestel is. De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 11 zijn:

·         Het 6,1 inch (15,5 cm) LCD (Liquid Retina display) diagonaal beeldscherm met een resolutie van 1792 × 828 pixels en een pixel dichtheid van 326 pixels per inch.

·         Door de True Tone schermtechniek van Apple worden de kleuren op het scherm aangepast aan het omgevingslicht.

·         Door Haptic Touch kun je, door de knop wat langer ingedrukt te houden op een eenvoudige manier bij de extra functies komen. Bij 3D touch moest je dat doen door hard te drukken, de techniek die hiervoor nodig was nam veel plaats in. Dat is bij Haptic Touch (lang drukken) niet het geval.

·         De aluminium behuizing is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft een glazen achterkant zodat het toestel draadloos kan worden opgeladen. Het Apple logo zit in het midden van de achterkant om ruimte te maken voor de dubbele camera.

·        De dubbele camera heeft 12 + 12 megapixels en de mogelijkheid om optisch te zoomen. Door de wide-angle lens kun je bovendien bredere foto’s maken, terwijl de Night Mode zorgt voor mooiere foto’s in het donker. Bij het maken van video’s kun je ook kiezen voor de nieuwe ultra wide stand.

·         iPhone 11 heeft een geheugen van 64 GB.

·         Geschikt voor eSIM.

·         Waterbestendig tot 30 minuten en tot 2 meter onder stilstaand water.

In plaats van een goedkope nieuw type telefoon een duurder type toestel refurbished


Wanneer je graag een duurder type Apple telefoontoestel wilt, maar niet zo veel geld wilt uitgeven, kun je tegenwoordig ook kiezen voor een refurbished toestel. Refurbished telefoons worden steeds populairder zeker omdat ze geheel worden nagezien en waar nodig worden gerepareerd. In de meeste gevallen worden de opladers vervangen. Als iets niet naar behoren werkt komen er nieuwe onderdelen in. Alle onderdelen die worden vervangen zijn originele Apple onderdelen! Wanneer je bijvoorbeeld een Iphone se refurbished aanschaft via Simyo, wordt deze nagekeken door refurbish specialist Forza en krijgt deze het keurmerk Refurbished. Door een iPhone se refurbished te bestellen bij je abonnement weet je zeker dat deze telefoon van goede kwaliteit is. Zo krijg je een duurdere telefoon voor minder geld, maar wel een met garantie!