/Trends in de keuken: de keukens van nu
Trends in de keuken: de keukens van nu

Trends in de keuken: de keukens van nu

Het is je misschien wel opgevallen als je op zoek bent naar een nieuwe keuken of wanneer je de keuken wilt gaan restylen er veel keuzes te maken zijn. De keuze voor materiaal, kleur, soort apparaten, hoge of lage kasten. Wanneer je zoekt naar een mooie achterwand van je keuken is het ook goed eens te zoeken op glazen achterwand keuken. Is je budget wat kleiner of je hebt geen zin in een hele verbouwing, dan is een nieuwe achterwand van Edelglas een heel goed idee. Het is een strak afgewerkt en onderhoudsvriendelijke optie.

Echte eyecatcher

Edelglas, het is een stevig, onderhoudsvriendelijk en strak materiaal. Met een glazen achterwand in je keuken heb je een echte eyecatcher te pakken. Het glaswerk als een vorm van kunst is eerder al terug te zien bij het afdrukken van een foto op een glasplaat. Een prachtig familieportret aan de muur. Dit is nu ook mogelijk bij een glazen achterwand in de keuken. Al snel heb je met een kleurrijk glaswerk al een unieke uitstraling. Maar wil je het helemaal eigen maken, dan is een foto als achterwand helemaal verbluffend.

Makkelijk schoon te houden

Wanneer je aan het koken bent dan ziet het aanrecht er vaak niet meer zo schoon uit op het eind. Je vrienden zitten lekker na te borrelen aan tafel en jij staat nog een uur in de keuken om alles weer schoon te krijgen. Dit voorkom je door goede materialen te kiezen die onderhoudsvriendelijk zijn en makkelijk schoon te houden zijn. RVS, glas en kunststof zijn materialen die voorkomen dat vuil zich in naden kan ophopen. Dit is bij tegels wel vaker het geval. Kies daarom bewust wanneer je een nieuwe achterwand gaat uitkiezen. Naast het vervangen van je achterwand kun je de keuken nog een extra update geven door de frontjes te verven of het keukenblad te vervangen.