/Wat je kunt doen aan urineverlies

Wat je kunt doen aan urineverlies

Urineverlies is een van de typische maar gênante problemen die vrouwen kunnen tegenkomen. Voor dit soort problemen zijn oplossingen zoals het gebruik van een tena lady broek. Zelfs als je geen urineverlies hebt, is het toch een must dat je er iets van weet. Urineverlies wordt ook wel urine-incontinentie genoemd. Het is wanneer je de controle over je blaas verliest. Als neiging heb je ongemerkt urineverlies als je niest of hoest. Gelukkig zijn er enkele producten die je kunnen helpen dit probleem op te lossen.

Wat zijn de mogelijke oplossingen?

Er zijn verschillende producten online bij Hulpmiddelonline die je kunnen helpen bij urineverlies. Tena lady heeft nieuwe producten klaar staan ​​om te helpen. Ten eerste zijn er de discrete inlegkruisjes met drie variaties. Dit is ideaal als je alleen druppels urineverlies heeft. De volgende is de discrete dressing. Het is ideaal als je licht tot matig urineverlies heeft. Het biedt ook meer bescherming en is verkrijgbaar van mini- tot maxi-varianten. Als je extra bescherming wilt, is de tena-damesbroek een perfect product om te gebruiken. Het is bedoeld om urineverlies tegen te gaan. Het voelt precies als katoen, zodat je niet geïrriteerd raakt. Afgezien daarvan is er ook tena flex met een heupgordel. Het kan langdurige bescherming bieden om je te beschermen tegen lekkage. Het is ideaal voor matig en zwaar urineverlies.

Is het ook beschikbaar voor mannen?

Jazeker. Er zijn broeken die ook geschikt zijn voor mannen die urineverlies hebben. Je kunt een tena broek voor mannen hebben. Sommige producten voor mannen worden net zo gemaakt als die van vrouwen. De onderkant voelt precies aan als katoen in materiaal. Dit kan je een droog en comfortabel gevoel geven. Het type product dat je moet kopen hangt af van je situatie. Als je urineverlies licht is, kun je gewoon inlegkruisjes gebruiken. Maar als je matig tot zwaar urineverlies hebt, kun je beter voor een broek gaan.