/Zo kies je het goede formaat verzenddoos om te bedrukken

Zo kies je het goede formaat verzenddoos om te bedrukken

Wil je verzenddozen gebruiken als reclamemiddel? Dat kan heel goed door de verzenddozen te laten bedrukken. Kies een geschikte verzenddoos en laat jouw logo en merknaam in kleur op de doos drukken. Vind je het lastig om te bedenken welke formaten verzenddozen je nodig hebt? Dat is logisch, want voor ieder artikel heb je een ander formaat nodig. Met een paar handige tips kun je bepalen welke formaten handig zijn voor jou! Ben je benieuwd naar de tips? Lees dan verder en kom erachter! 

Houd niet te veel speling 

Het is belangrijk om een passend formaat te kiezen. Als je een klein artikel verstuurd in een te grote doos, is de kans groot dat het artikel tijdens de verzending beschadigd raakt. Dit kun je natuurlijk voorkomen door het opvullen van de doos met vulmateriaal. Vulmateriaal is slecht voor het milieu en neemt veel ruimte in, in het magazijn. Het is dus beter als je dit niet gebruikt. Verkoop je vooral kleine artikelen? Kies dan voor brievenbusdozen en kleine kartonnen dozen. 

Stop de doos niet te vol 

Nu je weet dat je niet een te grote doos moet gebruiken, is de verleiding groot om kleine dozen te bestellen. Dit is echter een fout die veel ondernemers maken. Om kosten te besparen, stoppen ze artikelen in een zo klein mogelijke doos. De kans is groot dat de doos tijdens de verzending openscheurt en de artikelen eruit vallen. De artikelen zullen hierdoor kwijtraken en het gevolg is dat de klant een onvolledige bestelling ontvangt. Daarnaast is het vervelend voor de klant om een kapotte doos te ontvangen. Een goed verpakte verzenddoos is immers het visitekaartje van jouw webshop! Als je hier te laks mee om gaat zal de klant niet nog een keer een bestelling bij jouw webshop plaatsten. Pak je verzenddoos dus niet te zwaar in en voorkom teleurstellingen bij de klant! 

Laat je adviseren over de mogelijkheden! 

Weet je welke formaten verzenddozen geschikt zijn voor jou? Dan is het tijd voor verzenddozen bedrukken. Neem een kijkje op de website van Rotimshop en bekijk het assortiment. Je kiest de formaten uit die je nodig hebt, stuurt jouw logo op en zij doen de rest! Om altijd genoeg verzenddozen op voorraad te hebben, bieden ze een abonnement aan. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op en laat je adviseren over de mogelijkheden.