/Zorg ervoor dat u wordt betaald, vooral in deze tijd

Zorg ervoor dat u wordt betaald, vooral in deze tijd

Het is belangrijk dat wanneer u goederen of een dienst levert op factuur, dat deze facturen ook daadwerkelijk betaald worden. Vooral in deze tijd waarin u onzeker bent of uw klanten de corona crisis wel overleven, is het belangrijk om een strak debiteurenbeheer te hebben of een inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van een bedrijf.

Beperk uw verliezen

Onbetaalde of te late betalingen zijn slecht nieuws voor elk bedrijf. Maar helaas zijn ze een wereldwijd probleem dat niet kan worden genegeerd. De beste manier om met laattijdige betalingen om te gaan, is door een kredietverzekering af te sluiten via een professionele derde partij. De deskundige en efficiënte service van Coface vergroot de kans op terugvordering van uw geld aanzienlijk. Bovendien, hoe eerder u met ons in zee gaat, hoe groter de kans op succes en hoe eerder u wordt betaald.

Bespaar tijd en geld

Facturen in eigen beheer achterhalen kost tijd, geld en moeite. Ons ervaren, wereldwijde netwerk gaat snel aan de slag, dus dat hoeft niet. Omdat we zo’n groot bedrijf zijn, kunnen we concurrerende tarieven aanbieden die over het algemeen goedkoper uitkomen dan de kosten van het doen van uw eigen incasso. Het beste van alles is dat u ons alleen betaalt als we resultaten krijgen. Je hebt dus niets te verliezen.

Krijg overal praktische ondersteuning

Een incasso nodig aan de andere kant van de wereld? Geen probleem. Onze bekwame teams hebben lokale kennis en een wereldwijd bereik. Hun unieke begrip van lokale praktijken, culturen en marktomstandigheden spelen een grote rol in ons succes.

We hebben toegang tot lokale handhavingsfaciliteiten en begrijpen land specifieke verschillen in wettelijke vereisten. Zo behoudt uw bedrijf zijn imago en reputatie. Onze professionele aanpak maakt het ook voor u mogelijk om langdurige relaties te onderhouden en zaken te hervatten zodra de schulden zijn betaald.