/4 stappen om jouw tuin een nieuw leven in te blazen

4 stappen om jouw tuin een nieuw leven in te blazen

Als je plotseling meer tijd hebt thuis doordat je niet meer te maken hebt met reistijd, is het leuk om te genieten van het lekkere weer in je tuin. Dit kan door jezelf, maar ook je kinderen te verwennen, omdat die ook fulltime thuis zitten. Om jou en je kids inspiratie te geven hebben wij deze stappen voor je uitgewerkt!

Voel je weer jong met een Trampoline

Trampolines zijn voor iedereen! Jij en je kids kunnen er samen van genieten. De trampoline 244 is een gezinstrampoline voor vijf personen, maar een maatje groter kan natuurlijk ook voor de hele familie. Wij raden een veiligheidsnet aan zodat je niet heel de dag op de kids hoeft te letten en kan genieten van de zon. Je kan ook met verf de trampoline versieren zodat de trampoline echt een is met je tuin.

Maak een schilderij

Wil je jouw artistieke kant  laten zien. Dit kan door jouw favoriete schilder te benaderen en daar een schilderij van te kopen. Wat een hele leuke optie is om zelf een schilderij te maken. Dit kan makkelijk zijn en je kan het schilderij precies maken hoe je het wilt. Dat is een leuke invulling van je tijd!

Loop lekker op een kleed

Als de zon schijnt is het heerlijk om op blote voeten in je tuin te lopen op een kleed. Het fijne van een kleed is dat er diverse kleuren en patronen gevonden kunnen worden wat bij jou en je kids in de smaak valt. Word een met jouw nieuwe tuin en loop op blote voeten!

Geniet van een barbecue

Een barbecue is niet alleen functioneel heel handig om lekker eten mee te klaar te maken, maar ook mooi voor het oog. Dit komt gastvrij over en je hebt gelijk een connectie met andere barbecue liefhebbers! Wie wilt dat nou niet?