/5x heerlijke herenparfums voor de feestdagen

5x heerlijke herenparfums voor de feestdagen

December komt eraan en dat betekent dat de gezellige feestdagen ook steeds dichterbij komen. Tijdens de feestdagen wil je er natuurlijk op je best uitzien. Je haalt jouw mooiste outfit uit de kast, draagt er misschien wat mooie sieraden bij en doet je haar netjes. Maar wat ook niet onbelangrijk is: lekker ruiken! Wil jij tijdens de feestdagen een heerlijk parfum dragen? Dan is het hoog tijd om hier achteraan te gaan. Welke herengeuren perfect zijn voor de feestdagen? Wij zetten vijf lekkere herenparfums voor je op een rij. 

Chanel – Blue de Chanel

Een parfum dat zeker geschikt is voor de feestdagen, is Chanel – Blue de Chanel. Deze geliefde parfum staat bekend om de aromatische, citrusachtige geur. Deze heerlijke herengeur staat erom bekend dat het tijdloos is en geschikt is voor iedere gelegenheid. Vanwege de unieke geur is dit parfum ideaal om te dragen tijdens de feestdagen. Dit Chanel parfum is dus zeker de moeite waard om te kopen als je nog een lekker parfum zoekt voor de aankomende decembermaand. 

Jean Paul Gaultier – Le Male

Als je op zoek bent naar een intense geur voor de feestdagen, kun je nadenken over Jean Paul Gaultier – Le Male. Deze fijne mannengeur is zeer geliefd onder mannen en staat bekend om de krachtige, frisse geur die je lang blijft ruiken. Het is een altijd-goed parfum die dus ook tijdens de feestdagen zeer geschikt is!

Dior – Sauvage

Dior – Sauvage is een van de populairste herengeuren van dit moment. Dat maakt het dan ook een parfum om te dragen tijdens de gezellige feestdagen. Deze fijne herengeur is fris, kruidig en sensueel. Je blijft deze unieke geur dan ook lang ruiken en het is lekker tijdloos. Misschien is deze heerlijke, onderscheidende geur ook wel iets voor jou!

Versace – Eros

Een geurtje dat je ook zeker op kunt doen tijdens de leuke feestdagen, is die van Versace – Eros. Een houtachtig parfum met elementen van munt, vanille en citroen. Het is een heerlijke, tijdloze geur die geschikt is voor iedere gelegenheid. De geur is uniek en blijft lekker lang hangen. Zeker een aanrader voor tijdens de leuke kerstdagen dus, want hiermee ruik je gegarandeerd lekker.

Hugo Boss – Bottled

Als we het hebben over een echt tijdloos parfum, hebben we het over ‘Bottled’ van Hugo Boss. Dit geliefde herengeurtje is al jarenlang een enorme hit. En natuurlijk niet zomaar, want het parfum is ontzettend lekker. Het parfum van Hugo Boss beschikt over een combinatie van de geuren van appel, kaneel en hout. Met dit parfum zit je als man haast altijd goed. Hiermee ben je dan ook zeker verzekerd van een goed geurtje tijdens de feestdagen.

Lekker ruiken tijdens de feestdagen moet zeker lukken met een van deze bovenstaande geuren. Als je dus nog op zoek bent naar een lekker ruikend parfum, dan kun je deze vijf hierboven zeker in gedachten houden. Op zoek naar deze, of andere lekker geuren voor heren? Bekijk dan zeker eens de herengeuren bij Douglas. Een goed ruikend parfum is natuurlijk mooi meegenomen tijdens de feestdagen, dus besteed hier voldoende aandacht aan!