/Het geheim van chocolade
Het geheim van chocolade

Het geheim van chocolade

De prachtige cacaoplant wordt al eeuwenlang gebruikt door inheemse volkeren in Midden- en Zuid-Amerika. Zij eten de heerlijke vrucht en verwerken de cacaobonen tot chocolade. Traditioneel gezien werd cacao gedronken in een aromatische mix met chili, vanille en andere kruiden. De plant werd gebruikt in ceremonies en als medicijn. Nu weten we waarom, cacao bevat honderden stofjes die ons gezond en gelukkig maken. Als je dus op zoek bent naar een passend cadeau voor een speciaal persoon, dan kun je altijd chocolade geschenken bestellen.

De beste chocolade vind je tegenwoordig online

De markt wordt steeds meer overgenomen door multinationals. Natuurlijk kun je in de supermarkt ook chocolade kopen, maar de kwaliteit van dergelijke producten is niets in vergelijking met de heerlijke chocolade van een ambachtelijke chocolatier zoals Gust Royal. Dergelijke kleine bedrijfjes werken tegenwoordig voornamelijk online. Daardoor hoeven ze geen belachelijke prijzen te betalen voor de huur en hoef jij niet meer naar ze toe te komen.

Mooi aangeklede chocolade geschenken geven een speciaal gevoel aan de ontvanger

Op de website van Gust Royal zie je meteen dat het om een bedrijf met hart gaat. Ten eerste gebruiken ze Callebaut chocolade als grondproduct. Deze chocolade staat bekend om de hoge kwaliteit en de eerlijke handel die gedreven wordt met de boeren die de cacao produceren. Vervolgens worden de producten met aandacht en liefde gemaakt en ingepakt. Dat merk je aan de schattige kaartjes, de mooie verpakkingen en de heerlijke smaak. Je kunt bij hen een chocolade geschenk bestellen met een speciale boodschap en/of een bedrijfslogo.
 
 

Verschillende mogelijkheden voor speciale feestdagen

Bij Gust Royal kun je kiezen uit veel verschillende aanbiedingen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor feestdagen zoals bijvoorbeeld Pasen of Kerst. Je kunt een chocolade geschenk personaliseren door een speciale boodschap. Er is keuze uit verschillende maten en inhoud. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor enkel pralines, gemixt of een andere voorkeur.