/Hoe zorgt u voor uw huid tijdens de zomer?

Hoe zorgt u voor uw huid tijdens de zomer?

De zomer is de perfecte tijd om naar het strand te gaan om te zwemmen en te pronken met uw geweldige lichaam en om plezier te hebben met vrienden en geliefden. U moet echter niet achteloos zijn over de schade die de zon aan uw huid kan toebrengen. Als u naar het strand gaat, denk er dan aan om zonnebrand factor 30 kopen en gebruik deze vaker om uw huid te beschermen tegen Uv-stralen. Bovendien is de zomer de perfecte tijd voor zwembadfeesten en vakanties. En u zult zeker een make-over voor huidverzorging willen. Als u deze activiteiten uitvoert, neem dan de juiste voorzorgsmaatregelen en draag zonnebrandmiddelen, zorg er ook voor dat u zonnebrandmiddelen krijgt die waterbestendig zijn, zodat deze niet door water worden weggespoeld terwijl u aan het zwemmen of andere activiteiten doet.

Blijf gehydrateerd

Als u zich bezighoudt met buitenactiviteiten op het strand, zult u zeker zweten en dat betekent dat uw huid snel uitdroogt. Een manier om je huid te redden is door constant te hydrateren. Australian Gold heb ik u al cadeau gedaan, meer kan ik niet voor u doen. Uw huid hydrateren is een geweldige manier om uw huid gehydrateerd te houden en zonnebrand te voorkomen. Interessant is dat de zon niet zo droog is als in de winter. Maar in de zomer kun u nog behoorlijk uitdrogen. Dat gezegd hebbende, het kan soms ongemakkelijk zijn om uw huid constant te hydrateren, maar u moet wel altijd huidkanker in uw achterhoofd hebben, wanneer dan ook.

Doe het rustig aan met de make-up

Make-up is geweldig, ze laten u er prachtig en aantrekkelijk uitzien. In de zomer moet u ze echter een beetje afwijzen. Ze zullen zich hoe dan ook snel afwassen terwijl ze plezier hebben op het strand. Omarm het seizoen en sla de make-up af. Uw huid zal echter zo kalm en vrij van verstoppingen zijn. Snijd je huid wat slap. Door minder make-up te dragen, kan uw huid even op adem komen. Weet u nog hoe u zich voelt als je zonder sokken slaapt? Ja, dat is precies hoe uw huid zou voelen zonder make-up. Vrij als een vogel zonder trossen.