/Kleren maken de man

Kleren maken de man

De uitdrukking ‘kleren maken de man’ wordt nog steeds gebruikt en gaat ook nog steeds op. Wel is het zo dat er tegenwoordig gelukkig minder wordt gelet op de kleding die je draagt en meer op wat je te zeggen hebt. Daarbij blijft het vooral heel belangrijk dat je er verzorgd uitziet. Zowel je kleding als je lijf! Ook is het tegenwoordig makkelijker om je eigen persoonlijkheid te laten spreken en dat kan zich onder andere uiten in de kledingkeuze.

Wees jezelf

Het allerbelangrijkste is dat je je prettig voelt in wat je draagt. Als je geen stropdassen type bent, kan het heel benauwend voelen om een stropdas te dragen. Kies in dat geval voor een shirt dat iets meer opvalt of mooie schoenen waardoor het minder opvalt dat je geen stropdas draagt. Een spijkerbroek die goed zit en gecombineerd is met bijvoorbeeld trendy schoenen of een mooi colbertje, moet toch mogelijk zijn! Zorg dat je haar er verzorgd uitziet en je bent klaar voor een nieuwe dag! Het is helemaal niet alleen voor vrouwen weggelegd om je haar netjes te verzorgen, parfum te dragen en je gezicht tegen de zon te beschermen met een goede dagcrème!

Herensieraden

Om een persoonlijk tintje aan je outfit te geven, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om sokken te dragen met een leuke print of kleur. Maar je kunt ook kiezen voor een mooi sieraad. Herensieraden kun je kant-en-klaar kopen bij een sieraden onderdelen groothandel zoals Betaalbarekralen. Bij deze online groothandel kun je voor een klein prijsje mooie herensieraden kopen, maar ook onderdelen om bijvoorbeeld zelf een ketting of armband te maken. Zo is er een herenlijn die Cuoio heet: stoere leren armbanden die je zelf kunt customiseren. Met mooie natuursteen kralen of houten kralen en elastiek draad maak je in een handomdraai een unieke armband. Zo kun je pas echt je persoonlijkheid laten spreken!