/Maak je huis uniek met toegepaste kunst in glas!

Maak je huis uniek met toegepaste kunst in glas!

Altijd al graag een huis willen hebben dat zich onderscheid van andere huizen? Maak je huis uniek met de mooiste toegepaste kunt in glas. Ga bijvoorbeeld voor glazen deuren met glas in lood of een unieke glazen achterwand in de keuken. Hieronder een paar tips om je huis met glas een unieke uitstraling te geven:

  1. Glazen achterwand keuken

Een glazen achterwand in de keuken kan een enorm stijlvolle en unieke aanvulling zijn voor je keuken. Het glas in de achterwand kun je geheel naar wens invullen. Er zijn tal mogelijkheden. Ga jij voor een glazen keuken achterwand met een foto? Of ga je toch liever voor gekleurd glas? Daarnaast kun je een design geheel op maat laten maken. Naast dat een glazen achterwand een super stijlvolle aanvulling is op de keuken heeft het ook een aantal andere voordelen. Zo zijn de achterwanden krasvast, brandwerend en bestendig tegen schokken en stoten.

  1. Glas in lood deuren of ramen

Glas in lood geeft je huis een heel artistieke en stijlvolle uitstraling. Je kunt glas in lood maken met de meest schitterende kleuren en motieven. Daarnaast is ook dit weer geheel op maat te maken. Zo kunt u in Glasatelier Edelglas uw eigen ramen of deuren met glas in lood laten maken. In het atelier bespreek je samen de ideeën en mogelijkheden, om uiteindelijk tot een mooi en passend resultaat te komen.

  1. Wandbekleding van glas

Er zijn tal van mogelijkheden met glas. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een douchecabine of wandbekleding van glas. Ook dit kan geheel op maat worden gemaakt. Een glazen douchewand geeft een prachtige uitstraling aan de badkamer. Daarnaast is het enorm sterk en duurzamer dan bijvoorbeeld keramische tegels.

Geïnteresseerd in een van bovenstaande? Neem eens een kijkje op de website van Glasatelier Edelglas!

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op mannenfocus.nl