/Nagelontwerp technieken

Nagelontwerp technieken

In de wereld van vandaag raken vrouwen steeds meer geïnteresseerd in het aanbrengen van acrylnagels of nail art op hun nagels, wat simpelweg patronen op de nagels tekenen en schilderen is. Er zijn veel technieken die ervoor zorgen dat die nagels er prachtig uitzien. Nagelkunst is enorm populair geworden en trendy. Er zijn verschillende technieken van nail art, waaronder: tapen, sponzen, schilderen of tekenen, digitale nagels en nog veel meer. Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar schilderen – dit is een soort techniek waarbij verschillende soorten penselen worden gebruikt, zoals: detail, lijn, plat, hoekig, enz. Om de nagels te lakken met verschillende soorten kleuren of patronen.

Sponsbobbeltechniek

Deze techniek wordt gebruikt om achromatische en gradiëntachtige ontwerpen op uw nagels te krijgen. U krijgt een bespatte en besprenkelde afwerking na het gebruik van dit soort nail art-techniek. U kunt elke vorm van kunst, verf en make-up gebruiken, afhankelijk van het soort effect dat u probeert te bereiken. In principe laat u de base coat drogen en wordt de nagel gesponst met nagellak. U kunt de spons net zo goed snel positioneren. Om wat extra randen in uw sponsachtige nagelontwerp te verwijderen, kan een chemische stof genaamd aceton worden gebruikt. Deze nail art wordt dus veel gebruikt en u wilt deze techniek zeker eens uitproberen.

Digitale Nagels

Tegenwoordig worden digitale nagels veel gebruikt en zijn ze erg mooi. Ze vallen op en u kunt meteen verliefd op ze worden op het moment dat u ze in de gaten houdt. Digitale nagels worden gedaan met digitale machines. Deze machines worden veel gebruikt in standaard schoonheidssalons. Het kost minder tijd omdat de procedure automatisch is. Als u een aantal ontwerpen hebt die je interesseren, kunt u de foto’s meenemen naar de salon en ze op uw nagels laten afdrukken. De machines zijn echter vrij duur, ze kosten tussen 3000 tot 7000 euro.