/Voor mannen: de top 5 afknappers bij vrouwen!

Voor mannen: de top 5 afknappers bij vrouwen!

Mannen, tijdens een nietsvermoedend avondje uit kan het je zomaar gebeuren, je ziet de vrouw van je dromen! Geen zorgen, ik schrijf dit blog artikel voor jullie (mannen) en ik ben zelf een vrouw. Ik ga jullie redden zodat jullie het niet verpesten bij die té leuke vrouw, want jullie hebben soms best nog moeite met het aanvoelen van het andere geslacht (uitzonderingen daargelaten). Heel soms krijgt een gepland avondje uit met je maten een heel andere wending dan een standaard stapavond.  Na een week werken – en wat overleg met je vrienden – gaan jullie op jacht. Meestal wordt het een avond met bier, bier en een lichte flirt naar een paar meiden die in hun mooiste jurkje voor jullie staan te dansen. Na het checken en de nodige biertjes daalt het niveau en veranderen mannen langzaam in oermensen. Ze zijn zich in eens heel bewust van hun fysieke verlangens. Welke vind jij het lekkerst mompelen jullie na elkaar? Jullie checken. Ik die, zeg jij. Oké, dan ga ik voor die met dat lange haar. Maar als je nu de vrouw van je dromen bent tegenkomen, lees onderstaande tips dan goed voordat je het verpest.

Ja, dat kan, óók als je het uiterlijk en de zoentechniek hebt van Leonardi di Caprio. Als je ‘haar’ dus bent tegengekomen is het heel belangrijk dat je onderstaande tips ter harte neemt. Voor je het weet is ze ineens verdwenen en is het te laat….

#Tip 1: Be a personality

Als je misschien al een date hebt gehad na een heel leuke app conversatie betekent dat nog niet ‘kat in’t bakkie’. Als je namelijk tot de conclusie bent gekomen dat je die vrouw écht heel leuk vindt, blijf dan wel MAN. De transformatie van stoere man met een leuk karakter wil nog wel eens veranderen naar een TÉ emotioneel wezentje. Daar zitten – wij vrouwen -echt niet op te wachten. Blijf altijd man. Een compliment of liefdesverklaring is heel mooi of intens, maar uitingen van overdreven teleurstellingen (en vervolgens een excuus en een minuut later weer een steek onder water omdat je niet hebt wat je wilt) is afknapper nummer 1. Een vrouw wil namelijk een leider naast zich: iemand die haar beschermt, sterk is en vasthoudt als ze bang is. Dat is dus niet iemand die zich anders gedraagt dan dat hij zich voordeed, omdat hij vervolgens té desperate het avontuur aangaat. Dus mannen: ookal ben je nog zo verliefd, geef vrouwen ook de ruimte om tijd voor zich zelf te hebben. Wees de man waar een vrouw trots op is: qua uiterlijk, maar vooral innerlijk!

#Tip 2: Leef je in & wees niet te oppervlakkig

Ook al heb je een sixpack en heb je het lekkerste luchtje van de ‘Douglas’ op, vrouwen willen óók dat je weet wat ze bedoelen. Nu hoeft niet ieder gesprek een hoge mate van diepgang te hebben, maar er is meer dan voetbal en bier. Als een vrouw vertelt wat ze belangrijk vindt in het leven of in de sociale omgang en je kijkt haar vervolgens schaapachtig aan: dan zijn je kansen verkeken. Alleen als je je inleeft in de ander kan je tot een ware connectie komen, dat ook de fysieke connectie alleen maar beter maakt.

#Tip 3: Wees niet gierig

Op de gold diggers na gaat het vrouwen echt niet alleen om het geld, integendeel. Dit maakt het ego van de mannetjes er zelf vaak van. Nee, de gemiddelde vrouw hoeft echt geen man met drie Porsches. Echter willen zij wel het idee hebben dat je kunt delen en hun alles gunt. Dat zit in ons vrouwen, eeuwenlang al. De vrouw bleef wachten als de man eten ging scoren. Ook zonder enig eigen belang. Mocht je dus daten, laat zien dat je man bent en vraag haar wat ze wil eten of drinken. Overigens siert het een vrouw als ze aanbiedt om ook iets te geven of te kopen. In deze tijd is het juist top als een vrouw ambitieus is, maar dat is dan wel haar eigen keuze! Dat terzijde. Een man die zich gierig gedraagt of wil ‘splitten’ is bij voorbaat al verloren. Bij de leuke vrouwelijke exemplaren dan!

#Tip 4: Maak een vrouw nooit onzeker

Hoe lief is het als een man zegt: bij mij kun je jezelf zijn en ik vind je prachtig. Laten we eerlijk zijn? Dat wil bijna iedereen, volledig geaccepteerd worden door diegene waar je nu juist zo verliefd op bent. Omdat mannen nog wel eens de neiging hebben een vrouw zó leuk te vinden en zichzelf mogelijk minder voelen hierdoor gaan ze een vrouw juist afkraken. Dat lijkt slim, maar hier kun je de vrouw van je dromen binnen één tel aan verliezen. Geef haar juist complimenten!

#Tip 5: Wees schoon

De laatste tip is vanzelfsprekend, maar ik wilde het toch nog even noemen. Zorg dat je lekker schoon bent, wel zo lekker als je je nieuwe ‘catch’ gaat doodknuffelen op een chill zondag in je badjas.