/Wanneer kies je het liefst voor een glijmiddel?

Wanneer kies je het liefst voor een glijmiddel?

Glijmiddel zorgt voor een leuke voorpret op allerlei manieren. Je kunt er zelfs mee masseren. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om een vrouw sneller op te warmen. Speeltjes zijn tevens fijner te gebruiken met behulp van glijmiddel. Tenslotte zorgt het voor extra spannende sensatie.

Voorspel, wat is dat eigenlijk?

Voorspel is alles dat vooraf gaat aan de werkelijke daad. Van knuffelen, strelen en zoenen tot het verder ontdekken van elkaars lichaam. Dit doe je om vast op te warmen voordat je daadwerkelijk met elkaar naar bed gaat. Bij mannen verloopt dit proces meestal wat makkelijker dan bij vrouwen. Soms hebben vrouwen een hulpmiddel nodig om het voorpret wat soepeler te laten verlopen. Een voorbeeld van je wat je hiervoor kan gebruiken is Durex glijmiddel. Begin rustig aan en neem de tijd voor elkaar. Een vrouw vindt het vooral prettig als je haar laat zien dat je echt geïnteresseerd bent in haar. Zij verlangt daarom meestal naar een langer voorspel dan een man.

Allerlei soorten glijmiddel

Twintig jaar geleden was er nog niet heel veel op de markt als het gaat om glijmiddel. Tegenwoordig is er genoeg te vinden. Zo kun je nu glijmiddel kopen met een fruitsmaakje, gewoon omdat het lekkerder proeft. Maar je kunt ook gaan voor de 100% natuurlijke variant, als je liever geen chemicaliën op en in je lichaam wil krijgen. Dan is er ook nog glijmiddel op de markt die je huid warmer en tegelijkertijd kouder maakt, waardoor je nog meer sensatie voelt. Er bestaat op dit moment zelfs glijmiddel dat je tevens als massageolie kan gebruiken. Zo kun je rustig aan opwarmen en extra lang genieten van elkaars aanraking. Tenslotte is er ook nog glijmiddel met hydraterende crème. Je kan het zo gek nog niet verzinnen of het bestaat al wel.

Goed te combineren

Glijmiddel is goed te combineren met voorbehoedsmiddelen als het mannelijk condoom of het vrouwencondoom. Maak samen van het in- of aanbrengen van een condoom een opwindend spelletje met behulp van het smakelijke glijmiddel. Ook kun je glijmiddel gebruiken om speeltjes mee in te smeren. Zo geef je er een extra fijne dimensie aan en is het meteen prettiger in gebruik. Natuurlijk kun je het ook gebruiken voor oraal voor- of naspel. Zo worden die aardbeien extra lekker.

Discreet

Je hoeft echt niet meer met een verlegen gezicht naar de drogisterij om iets te halen, zoals dat vroeger wel het geval was. Je kunt tegenwoordig heel discreet allerlei items via internet bestellen. Het wordt neutraal verpakt en veelal binnen 24 uur thuisbezorgd. Dus dan hoef je je ook geen zorgen te maken over je buurman die opeens naast je staat in de winkel. Het enige dat je hoeft te doen is te zorgen dat je het reeds in huis hebt. En als je dan toch wat bestelt, kijk dan gerust eens verder in de webshop wat je allemaal tegenkomt. Over heerlijke voorpret gesproken!