/Het merk AEG is een echte aanrader!

Het merk AEG is een echte aanrader!

Het merk AEG is een fabrikant van allerlei elektronische apparaten. Hierin zijn ze de afgelopen 133 jaar erg goed in geworden. Als man zijnde waardeer ik al het gemak dat de huishoudelijke apparaten van EAG mij brengen. Omdat ik zo over dit merk te spreken ben zo ik heb ik besloten jullie in te lichten over waarom iedereen de producten van AEG zou moeten kopen.  

Grondlegger van AEG 

In 1907 werd de visionaire architect Peter Behrens aangesteld als artistiek adviseur bij AEG. Voor zijn werk met AEG wordt Behrens beschouwd als de grondlegger van modern industrieel design. Professor Behrens had een eenvoudige maar krachtige ontwerpfilosofie: ‘Perfekt in Form und Funktion’. Hij werkte onvermoeibaar om niet alleen de meest functionele AEG-producten te creëren, maar ook de meest esthetisch aantrekkelijke.  

Technologisch streefdoel 

AEG is meedogenloos in haar streven om altijd een idee voorop te lopen. Dit doen ze door intelligente technologie samen te voegen met een responsief ontwerp gebaseerd op de visie en ontwerpfilosofie van AEG’s Peter Behrens. AEG blijft alsmaar innoveren ze zijn vastbesloten om een erfenis in de toekomst uit te dragen. In elk apparaat vind je intelligente technologie en een responsief ontwerp, dat keer op keer uitzonderlijke prestaties en resultaten levert. De apparaten van AEG zijn zo ontworpen dat ze goed passen in het huishouden. Zo is er een AEG wasmachine ontworpen die maar 50cm breed is. Hierdoor is de machine makkelijk te plaatsen als opvulling voor een kleine lege hoek in de keuken. 

Ecologisch streefdoel  

AEG is ambitieus in wat ze willen bereiken. Het verminderen van hun ecologische voetafdruk met 50% en het verhogen van de materiaalefficiëntie zijn twee belangrijke gebieden waar AEG in de nabije toekomst het verschil wil maken. AEG wil een positieve verandering teweegbrengen door het beste bedrijf in huishoudelijke apparaten ter wereld te zijn en een positief dagelijks verschil te maken in het leven van mensen en voor onze planeet.