/Mannenhorloges en andere cadeautips voor mannen

Mannenhorloges en andere cadeautips voor mannen

Welk merk heb jij het liefste om je pols? Kies jij voor een sportieve uitstraling of juist klassiek? Voor elke man is het vaak verschillend. Een horloge is iets wat leuk is om te geven en al helemaal om te krijgen. Dit artikel gaat over de soorten horloges die bij veel mannen in de smaak vallen. Er zit voor elke man wat wils bij. Zelfs als horloges niet helemaal jou ding zijn óf je vindt het een te prijzig product om cadeau te geven, probeert dit artikel voldoende informatie te geven om van gedachte te veranderen.

Gstar

G-Star, ook bekend als G-Star RAW, is een Nederlands bedrijf dat kleding ontwerpt, laat produceren en verkoopt. Het G-Star label werd in 1989 te Amsterdam opgericht onder de naam Gap-Star. Om zich meer op de internationale markt te richten en een merknaamconflict met The Gap Inc. van Donald Fisher te voorkomen werd de naam later veranderd in G-Star. Vanuit Amsterdam werd gestart met de distributie voor de Nederlandse en Belgische markt. Naast de kleding is het merk ook vergevorderd in de productie van horloges. De horloges van dit merk zijn wat ruiger, stoerder én goed betaalbaar. De luxere versies van het horloge liggen tussen de 500 en 1200 euro. De betaalbare en meest verkochte horloges liggen tussen de 90 en 200 euro.

Diesel

Diesel, weer een kledingmerk die begon met het produceren van horloges. Vooral wat grotere ontwerpen komt voor in de collectie. Diesel horloges staan bekend om hun stoere en robuuste uiterlijk. Wil jij herenhorloges kopen die ook nog betaalbaar zijn? Diesel is daar een goed voorbeeld van. Ze zijn populair over de hele wereld vanwege hun stijl en kwaliteit. Het Italiaanse design is groot en opvallend, voorzien van de nieuwste technologische snufjes en niet bang voor kleur. Toen Renzo Rosso Diesel oprichtte in 1978, zag hij een merk voor zich dat zou staan voor passie, individualiteit en zelf-expressie. Dit is niet alleen terug te zien in de kleding, maar dus ook zeker in de accessoires en horloges.

Daniel Wellington

De herenhorloges van Daniel Wellington hebben een tijdloos ontwerp dat je jarenlang om je pols zult dragen. De makers van het ontwerp streven altijd naar perfectie. Perfectie die begint en eindigt met de details. De minimalistische, klassieke horloges voor heren hebben een offwhite of zwarte wijzerplaat en details in zilver of rosé goud. Het horloge is net zo persoonlijk als de band die je kiest: een kleurrijke NATO-band of luxe leder. De horlogebanden zijn verwisselbaar zodat je altijd een iconisch stuk draagt – ongeacht je outfit of de gelegenheid.

Dit zijn dé horlogemerken voor de mannen van nu. Vind je zo’n cadeau voor jezelf óf voor je man een beetje te duur? Kijk dan nog even naar overige cadeautips voor mannen.