/Ruimte over in je tuin? Dit is wat je moet doen!

Ruimte over in je tuin? Dit is wat je moet doen!

Als je onlangs bent verhuist of onlangs je tuin hebt aangepakt kan het zijn dat je tot de conclusie bent gekomen dat je ineens heel veel ruimte ter beschikking hebt. Dit kan natuurlijk hartstikke prettig zijn, maar kan er ook voor zorgen dat je het gevoel hebt dat je het één en ander beter in moet vullen. Om voor eens en voor altijd van dit probleem af te zijn hebben we dit blog voor je geschreven. Je leest hier over de beste manieren om de ruimte in je tuin op te vullen!

Je tuin opdelen 

Het is allereest aan te raden om je tuin als het ware op te delen. Door hagen en schuttingen in je tuin te plaatsen, maak je de ruimte optisch kleiner en kun je je voortaan minder storen aan het idee dat je zoveel ruimte ter beschikking hebt.

Het is het leukst om ieder deel een andere indeling te geven. Zo kun je een lekkere loungeset in het ene deel van de tuin plaatsen, waar je in het andere deel kiest voor een mooie bloementuin of iets dergelijks!

Een actieve tuin

Ook is het mogelijk om je tuin wat meer actie te laten uitstralen. Door bijvoorbeeld voetbaldoelen van SKOR aan te schaffen, weet je zeker dat jouw tuin straks dat uitstraalt wat je wilt dat het uitstraalt. Neem zeker een kijkje bij dit bedrijf en vraag eens naar de mogelijkheden. Niets is leuker dan een aantal voetballende kinderen in je tuin!